Stillman: ”Jag har inget att tillägga”

HOCKEY

HV71 tar delvis på sig ansvaret för Fredrik Brembergs misslyckande.

Men man vill inte kommentera de nya uppgifterna.

– Jag är inte intresserad av någon pajkastning, säger sportchef Fredrik Stillman.

Foto: Fredrik Stillman.

Det var för ett par veckor sedan HV71 i ett pressmeddelande meddelade att man beslutat att gå skilda vägar med Fredrik Bremberg. Då tog man delvis på sig att den 38-årige forwarden inte lyckats under sina två år i Jönköping.

– Jag har inte lyckats få in Fredrik i de två offensivare kedjorna och det tar jag på mig. Eftersom vi inte lyckats med det gör jag bedömningen att det suger energi från gruppen att ha en spelare i hans kaliber på en position som inte han själv kan göra sig rättvisa i, sa HV-tränaren Ulf Dahlén samtidigt som han önskade Bremberg lycka till i framtiden.

”Ett avslutat kapitel”

Sportbladet var i går i kontakt med sportchef Fredrik Stillman angående Brembergs uppgifter att han redan i maj fick beskedet att han skulle sparkas – men tre dagar senare informerades att så inte var fallet.

Men Stillman vill inte kommentera uppgifterna.

– Jag är inte intresserad av någon pajkastning i media. Vi fick inte ut det vi ville av Fredrik och nu har vi gått skilda vägar. Det är ett avslutat kapitel. Jag har inget att tillägga i det ärendet, säger Stillman till Sportbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM

HV71