Fansens ilska: ”Packa väskan”

HOCKEY

Visade sitt missnöje: ”Hänger en banderoll över hela kansliet”

Foto: Tommy Jonsson var ordentligt irriterad på Leksands Robin Jacobsson efter matchen och ska enligt Jacobsson bland annat kränkt honom med könsord.

Björklöventränaren Tommy Jonsson är kritiserad.

Och i natt hängde några Björklövensupportrar upp en banderoll vid hemmaarenan T3 Center med budskapet: ”Packa väskan Tommy”

– Ingen tycker det är roligt att komma till en arbetsplats när det ser ut på det här viset, säger Björklövens vd Joakim Gustafsson till VK.

Björklöven hade en tuff säsong i hockeyallsvenskan och missade chansen att spela om SHL-platserna vilket ledde till att säsongen var slutspelad redan den 28 februari.

Budskapet: Packa väskan

Den starkaste kritiken har riktats mot tränaren Tommy Jonsson och i natt tog några supportrar missnöjet ett steg längre.

Med en banderoll, hängd över klubbens kansli i hemmaarenan T3 Center, stod det: ”Packa väskan Tommy”.

Klubben har nu bett kommunen om hjälp för att ta ned banderollen, enligt Västerbottens-Kuriren.

– Björklöven är en klubb som berör och alla vill visa sina åsikter, det har jag förståelse för, men det är klart det är tråkigt när det hänger en banderoll över hela kansliet. Ingen tycker det är roligt att komma till en arbetsplats när det ser ut på det här viset, säger Björklövens vd Joakim Gustafsson.

”Klart det är tråkigt”

Den förre Brynästränaren Tommy Jonsson kom till Björklöven inför den här säsongen, men vissa supportrar vill alltså ha bort honom redan efter en säsong där Björklöven slutade tolva, fem poäng efter Timrå som tog den sista playoffplatsen.

– Det har suttit en banderoll där tidigare också med ungefär samma budskap och vi vet ju om att det finns en kritik, säger Joakim Gustafsson.

ARTIKELN HANDLAR OM