Timrå IK

Päjäärvi-Svensson: Helt sjukt! Vilken islossning

Av: 

David Jiglund

HOCKEY

Skellefteå blev ett lätt byte för Timrå som bjöd på propagandahockey och tog ett stort kliv mot slutspelet.

Under långa stunder var det spel mot ett mål och med tio minuter kvar av matchen satte Nate DiCa-smirro punkt för showen med sitt 8–0-mål.

Supertalangen bäst på plan

Tredje- och fjärdekedjan låg bakom sju av målen och hetast av alla var 17-årige supertalangen Magnus Pääjärvi-Svensson, som stod för två mål och en assist och blev utsedd till matchens spelare.

– Helt sjukt! Vilken islossning. Det är nästan lite för bra för att vara sant. Vi fick maximal utdelning på våra chanser, säger han.

Timrå utökade försprånget till Dif

Matchen var bara tre minuter och 48 sekunder gammal när han bröt in framför motståndarkassen och kyligt väntade ut målvakten Nicklas Dahlberg som inte kunde förhindra honom från att göra 2–0.

Med fyra omgångar kvar har Timrå fem poäng ner till Djurgården under slutspelsstrecket.

– Hur tråkigt det än kan låta så tar vi en match i taget. Först och främst ska vi ta oss till slutspel. Väl där kan allt hända. Vi ska vara med och tampas om guldet, säger Magnus Pääjärvi-Svensson.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. | Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Timrå IK