Ishockey-VM

Agneta Sjödin ska locka tjejer till VM

Av: 

Emil K Lagnelius

Agneta Sjödin.
Agneta Sjödin.

HOCKEY

Publikfiasko i förra hockey-VM.

Nu tar arrangörerna hjälp av Agneta Sjödin, 45, för att locka tjejer till Globen.

– Det ska bli extra kul att kunna kombinera hockeyfesten med upplevelsen av en spännande match med internationella storstjärnor på isen. Det blir vi och grabbarna, säger Agneta Sjödin.

Hemma-VM i Globen förra våren blev ett praktfiasko publikmässigt, mycket på grund av de hutlösa biljettpriserna, och arrangörerna tvingades motta svidande kritik.

Till kommande VM i vår, när Sverige står som huvudarrangör, sänks biljettpriserna kraftigt. Istället satsar man nu på singelbiljetter, med rabatterbjudanden för att gå på flera matcher samma dag.

”Het ishockey och iskallt bubbel”

Nu kommer nästa drag för att locka publik till Globen. I samband med VM-matchen Kanada-Tjeckien söndagen den 12 maj finns chansen för alla att, som arrangören uttrycker det, ”kombinera het ishockey med iskallt bubbel, livemusik, gästprofiler och en kändisvärdinna”.

För tjejer finns det dessutom möjlighet att mingla, bjudas på bubbel, träffa hockeyprofiler och lyssna på livemusik inför nedsläpp. Alla tjejer tas extra väl om hand av Agneta Sjödin som är värdinna för ”Hockeykväll med Agneta”.

Biljettsläpp på kvinnodagen

– Att få mingla med tjejer i samband med ishockey-VM på hemmaplan ska bli jätteroligt. Inget går upp mot en spännande hockeymatch! Det ska bli extra kul att kunna kombinera hockeyfesten med upplevelsen av en spännande match med internationella storstjärnor på isen. Det blir vi och grabbarna, säger Agneta Sjödin i ett pressmeddelande från svenska ishockeyförbundet.

Hela upplevelsen kostar 199 kronor. Biljetter till ”Hockeykväll med Agneta” släpps under fredagen – Internationella Kvinnodagen – på VM:s hemsida.

ANNONS

Vad betalar du för din bilförsäkring? Jämför och pressa priset här!

Extern länk från Compricer

Jämför!

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Ishockey-VM