Kaos och slagsmål - i välgörenhetsmatch

Polis- och brandkår i våldsamt slagsmål

Välgörenhetsmatchen i hockey mellan New Yorks brand- och poliskår spårade ur.

De båda lagens spelare slogs vilt både på och utanför isen.

New Yorks polis- och brandkår mötte igår varandra i en välgörenhetsmatch. Pengarna som matchen drog in skulle gå till att hjälpa utsatta barn.

Inför fullsatta läktare skulle Fire Department of New York, FDNY, försvara sin sexåriga vinsttrend mot New York Polis Department, NYPD.

Men halvvägs in i matchen spårade den ur.

Domarna skulle avbryta ett slagsmål mellan två spelare när slagsmålet i stället fick en oväntad vändning enligt Fox News. Alla spelare i de båda lagen började slåss vilt - både på och utanför isen.

Kläder slets av spelarna

Båsen fylldes av svingade män och isen av klubbor, handskar och hjälmar. Även matchtröjor slets av spelarna och täckte isen.

Domarteamet fick det inte lätt – till och med dem fick ta emot smällar när de försökte ta sig emellan spelarna. En av domarna lyckades slutligen bryta ett av slagsmålen genom att slita av en av slagskämparnas axelskydd.

Trenden bruten

Matchen blev försenad med 25 minuter på grund av bråket mellan de två lagen. Flera poliser och brandmän fick matchstraff, men utöver blåmärken och blåtiror ska ingen ha skadats allvarligt.

Matchen slutade 8-5 till poliserna och den sexåriga trenden var bruten.

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!