Här poserar Wallin – i Djurgårdströja

HOCKEY

Lugnar fansen: ”Inget jag står för”

Foto: JNYTT

Två av hockey-Sveriges största profiler "kidnappades" i dag.

Färjestads Rickard Wallin och HV71:s Johan Davidsson fick uppleva både det ena och det andra på sina svensexor.

– Jag trodde jag skulle få springa Stockholm Marathon också, säger Wallin, som bland annat tvingades posera i en Djurgårdströja.

Foto: PRIVAT
Rickard Wallin.

Nej då, Rickard Wallin flörtar inte med Djurgården. FBK-centerns annorlunda utstyrsel förklaras kort och gott med att han om en dryg månad ska gifta sig.

Detsamma gäller för HV71:s Johan Davidsson.

I går blev Wallin "kidnappad" av sina vänner – som drog iväg honom på den obligatoriska svensexan.

Inte nog med att han tvingades dra på sig en Djurgårdströja, även hans villa belägen vid Vänern lades ut på aktionssajten Blocket.

”Ska anställa på Gröna Lund”

För tidningen NWT berättar lagkamraten Magnus Nygren – för dagen svensexegeneral – om upptågen.

– Nu ska vi försöka få honom anställd på Gröna Lund, som grönankaninen i förra årets FBK-dress. Sedan ska han få åka den här slänggungan som visst blir 121 meter hög som mest - och förhoppningsvis så lossnar den inte, säger han till tidningen.

Wallin, som är född i Stockholm men som representerat Färjestad under alla sina år i svensk elithockey, fick även tillfälle att förklara bilden med Djurgårdströjan.

– Det är inget jag står för, säger han med ett skratt enligt nwt.se.

Davidsson: ”Nej, nej, nej”

En tumultartad dag för Wallin – som alltså kan trösta sig med att han inte var ensam om att utsättas för hyss och galenskaper under helgen.

När HV71-stjärnan Johan Davidsson var ute på en lugn och stillsam golfrunda slog kamraterna till med en kupp. De stormade ut ur skogen, överrumplade Davidsson – och tvingade honom att strippa.

– Nu blir jag faktiskt orolig här. Nej, nej, nej, nej, nej. Jag har inte tid, jag har inte tid med er, skrek Davidsson i klippet som Jnytt publicerat på sin hemsida.

Men det stannar inte där. Under TV4:s sändning från Stockholm Marathon intervjuades Nashville Predators Patrik Hörnqvists blivande i samband med hennes möhippa. Ytterligare ett par som ska gifta sig i sommar.

Se youtube-klippet här! (Obs. Extern länk)

ARTIKELN HANDLAR OM