Hockey

Läsarna: ”Låt tassen få vila nu, kung”

Av: 

Daniel Sjöberg

HOCKEY

Läsarna: Lägg av nu, Foppa

Peter "Foppa" Forsberg vägrar ge upp.

Det borde han göra.

Det tycker sportbladet.se:s läsare.

”Lägg skridskorna på hyllan nu Foppa. Du har gjort tillräckligt för svensk hockey, och ditt minne kommer leva kvar”, skriver signaturen "fmattias88".

Sedan Peter Forsberg meddelade att han skulle ge karriären ytterligare en chans i Modo har många haft åsikter. En del har tyckt att "Foppa" borde gett upp för länge sedan, andra menade att han var värd ytterligare en möjlighet att rädda karriären. Efter det senaste misslyckandet tycks majoriteten av sportbladet.se:s läsare i alla fall vara överens. Det är dags att lägga av nu "Foppa".

”Lägg av nu Foppa. Det är dax nu. Du har gjort allt du kan nu. Tack för en fantastisk karriär. Jag kommer minnas dig som en av dom bästa spelarna någonsin”, skriver signaturen "Murdox".

Vissa hoppas

”Lägg skridskorna på hyllan nu Foppa. Du har gjort tillräckligt för svensk hockey, och ditt minne kommer leva kvar, du har redan bevisat tillräckligt och du är en av de största hockeystjärnor som funnits. Tack för den tiden du var aktiv”, menar "fmattias88".

Vissa hoppas, precis som "Foppa" tycks det, att någon form av mirakel ändå ska rädda karriären.

”Du är bäst ändå! Men fy fasen va segt att man inte kan få bli kvitt en skada! Håller tummarna för att du skall bli av med problemen inom kort!!”, skriver signaturen "Zavano".

Lägg av nu

När detta skrivs hade nästan 12 000 läsare svarat på frågan; "Tycker du att Foppa ska lägga av nu?" 86 procent svarade ja. 72,6 procent av läsarna tycker att Forsberg är Sveriges störste hockeyspelare genom tiderna.

De flesta tycks också vara överens om att Forsberg inte har något mer att bevisa. Eller som signaturen "LuredDecoy" uttrycker det: ”Låt tassen få vila nu, Kung!”.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inget av SHL – streama alla matcher på C More!

C More

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!