Byter arenanamnet – och bjuder på inträdet

Ungdomar får se ishockey i Haparanda gratis

Asplöven byter namn på sin hemmaarena till ICA Arena.

Samtidigt kommer klubben bjuda alla under 18 år på inträdet.

– Det är en stor samhällsnytta att vi kan hjälpa alla under 18 år att få se på elitishockey kostnadsfritt, säger Icas talesman Michael Kostet till Asplövens hemsida.

Johan Porsberger.
Johan Porsberger.

SPELARNA: De är Hockeyallsvenskans bästa och värsta fans

Det ska bli ungdomliga hockeyfester i Haparanda den här säsongen.

För samtidigt som Asplöven byter namn från Polarica Arena till Ica Arena så kommer klubben att bjuda samtliga personer under 18 år på inträdet för att locka fler ungdomar till matcherna.

– Känns bra och härligt att vi hittat en stark aktör som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet, säger Asplövens sportchef och tränare Per Kenttä. till Asplövens hemsida.

"En stor samhällsnytta"

Erbjudandet kommer att gälla under hela grundserien och det är med hjälp av det nya samarbetet med Ica som Haparandalaget kommer kunna erbjuda gratis hockey till alla ungdomar.

– Vi tycker att Asplöven står för ett enormt driv och engagemang samt en attityd att ingenting är omöjligt – precis det som vi vill att alla står för i våra verksamheter. Samtidigt är det en stor samhällsnytta att vi kan bidra med att hjälpa alla under 18 år att få se på elitishockey kostnadsfritt i Haparanda, säger Icas talesman Michael Kostet.

Asplöven inleder allsvenskan i morgon hemma mot Almtuna.

SPELARNA: De är Hockeyallsvenskans bästa och värsta fans

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!