"Han hånade mig rakt upp i ansiktet"

HOCKEY

Fahlander nekar till anklagelserna

Efter matchen mellan Bofors och Örebro så hamnade Örebros förre sportchef och Mikael Fahlander och skadade Boforsspelaren i en dispyt.

– Det som är sant är att han hånade mig inte en gång, utan tre gånger, säger Fahlander och slår tillbaka Wiklunds anklagelser.

Alexander Wiklund berättade för de lokala värmländska tidningarna att Mikael Fahlander attackerade honom efter att han sagt "det här var tråkigt" med en ironisk ton.

– Ironiskt är bara larv, han hånade mig rakt upp i ansiktet tre gånger. Jag skulle förstås bara ha skrattat åt honom och gått därifrån, men tyvärr kunde jag inte hålla mig kall, säger Mikael Fahlander till Sportbladet.

- Jag petade därför honom på hakan med pekfingret och sa att "den där borde du stänga igen", villket inte var något som ger honom rätten att slå mig.

Wiklund, som är knäskadad och borta resten av säsongen, slog till Fahlander med sin krycka, enligt Wiklund för att försvara sig.

- Han slår mig hårt på knät med kryckan, med avsikt att skada då han siktade just rakt framifrån på knät. Jag reagerade instinktivt och knuffade bort honom då han stod nära. Han slår då igen mot mig, och då knuffar jag bort honom igen. Mer var det inte med det, säger Fahlander som inte var imponerad av Wiklunds utspel i media.

– Att jag "attackerade honom" är rent skitsnack från hans sida. Men jag är inte förvånad, Boforsarna brukar vara tuffa först men när någon reagerar så blir de fega martyrer istället. Pinsamt i min mening.

ARTIKELN HANDLAR OM