Hockey

Foppa: Hade hoppats att det skulle kännas bättre

Av: 

Daniel Sjöberg

HOCKEY

Foten krånglade igen

Peter Forsberg tränade med Modos A-lag i dag.

Ytterligare ett test för den skadade foten.

Ett test som inte föll särskilt väl ut.

– Jag hade hoppats att det skulle kännas bättre, säger han till Modos hemsida.

Som sportbladet.se berättade i går så har Peter Forsberg varit på is ett par veckor där han har tränat med Modos veteranlag. I dag klev han in i lite mer riktig träning när han tränade med Modos elitserielag och han tycktes trivas.

– Ja, det var jättekul att vara på is. Det var väl lite småjobbigt att hoppa direkt in i elitserieträning såhär utan någon förberedelse, jag har bara varit på is ett par gånger på kvällarna. Men det var lite småjobbigt, men samtidigt jättekul att vara på is, säger han i en intervju med Modo-TV.

Sist av isen

Han tränar visserligen inte för fullt redan nu, men han passade verkligen på att utnyttja tiden. "Foppa" var en av de sista av isen.

– Jag kör inte alla övningar så det är lika bra att köra på, sen är det ganska jobbigt att dra på sig grejerna överhuvudtaget så det är lika bra att vara med på isen så länge man kan, säger han.

Fel svar

Den riktiga comebacken tycks dock vara långt borta. Peter Forsberg har slitit så länge med sin fot och inte heller i dag fick han de svar han hade velat ha.

– Jag måste säga att jag hade hoppats att det skulle kännas lite bättre i foten än vad det har gjort även fast man inte är i hockeform sådär, men jag ska köra även fast man inte är hundra nu, men jag ska köra på några veckor och se om det känns bra och om man kan spela eller inte.

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!