Goren blev utsedd till elitseriens Blondinbella

Sanny Lindström, Björn Oldeen, Uffe Bodin och Thomas Johansson vänder sig om och tittar på Blondinbella.

avEmil K Lagnelius

HOCKEY

Lee Goren, 35, får stora rubriker för en begränsad prestation.

Det anser i alla fall C Mores inofficiella hockeygala – som gav LHC-forwarden ”Blondinbellas vandringspokal”.

– Fick han en smäll under säsongen skulle han via media gå ut och hota och sätta diverse knytnävar i halsen, sa Färjestads Sanny Lindström.

På C Mores inofficiella gala prisades ett gäng elitserieprofiler (se faktaruta här under).

Bland de priser som tittarna röstade fram dominerade Färjestad och Skellefteå. Färjestad hade både elitseriens bästa målvakt och back, trots att laget ”bara” nådde semifinal. Och Skellefteås stjärna Bud Holloway fick pris både som ”MVP” och ”Bästa forward”.

”Har snackat mycket”

Men det kanske mest spektakulära priset – Blondinbellas vandringspokal – fick LHC:s kanadensare Lee Goren.

– Det är en spelare som har fått stora rubriker för en begränsad prestation. Vinnare i år är Lee Goren, Linköping, sa hockeygalans grundare Sanny Lindström som i nästa andetag hyllade sin förra lagkamrat:

– Han har snackat mycket. Men grejen med Lee är att det är att det är en av de absolut tuffaste, om man ska använda knytnävarna, som elitserien har skådat genom åren, tillsammans med Lance Ward.

Warg flygande reporter

– När du hälsar på honom så försvinner handen, så det är absolut ingen jag skulle vilja gå en rond mot. Men fick han en smäll under säsongen skulle han via media gå ut och hota och sätta diverse knytnävar i halsen.

Programledare för galan var Björn Oldeen och förutom Sanny Lindström satt i studion även expertkommentatorn Thomas Johansson och Hockeysveriges Uffe Bodin.

Rögleforwarden Fredrik Warg var flygande reporter.

ARTIKELN HANDLAR OM