Frölunda Indians

Juniorens succékväll – kontrakt & mål

Av: 

Erik Karlsson

HOCKEY

Har du en bra lördag?

Frågan är om du kan konkurrera med Frölundas junior Jacob Larsson, 17. Först kritade han på ett rookiekontrakt med Frölunda och sen nätade han för första gången i SHL.

– Det är någonting man alltid velat göra, säger han till C More.

Alla hjärtans dag 2015 är en dag som Jacob Larsson knappast lär glömma. Men då kanske i första hand inte på grund av ett privat förhållande* utan en sällsynt lyckad dag i Scandinavium. Före nedsläpp offentliggjorde klubben att han efter 100 spelade minuter i A-laget får ett rookiekontrakt med laget.

"En drömträff”

Sen fortsatte succén när han förvaltade en passning från Mats Rosseli Olsen med ett direktskott rakt upp i taket till 2-0. Hans första mål i SHL-karriären.

– Det är någonting man alltid velat göra, skönt att ha det gjort, säger han och fortsätter:

– Det var en drömträff så det var gott.

Frölunda fortsatte med att göra 3-0 och 4-0 tog därmed tre nya poäng som fullbordade succékvällen.

* Fotnot: Sportbladet har ingen som helst insyn i Jacob Larssons privatliv, skulle det vara så att ett Alla hjärtans dag-firande med eventuell flickvän överträffar dagens övriga händelser så är det bara att gratulera.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. | Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Frölunda Indians