Forsberg: Vi ser en framtid tillsammans

Foto: Nicole Nordin fanns med som stöd till Forsberg.
HOCKEY

DENVER. Karriären som hockeyspelare är över.

Nu väntar det civila livet för Foppa – ihop med flickvännen Nicole Nordin.

– Vi ska flytta hem till Stockholm och ser en framtid framför oss tillsammans, säger Foppa.

När det visar sig att 22-åriga flickvännen Nicole Nordin ska sitta med på podiet under Foppas stora avskedsföreställning med media i Denver börjar hugade reportrar i audiotoriet bespetsa sig på ännu större avslöjanden än de som redan är kända.

Rubriker om barn och giftermål har redan börjat formuleras när paret, under självaste Valentines Day och allt, sätter sig tillrätta.

Men – nej, riktigt så kul ska vi inte ha.

– Ha, nej, det är nog inget vi ska diskutera i de här sammanhangen. Jag ville att hon skulle sitta med eftersom jag förstod att det skulle kunna bli lite jobbigt känslomässigt och klubben tyckte också att det passade bra, säger Foppa och fortsätter:

– Men visst, vi ser en framtid framför oss tillsammans.

Flyttar till Stockholm

Närmast stannar Foppa och Nicole kvar i Denver några dagar, sedan väntar semester.

– Ja, vi ska åka nånstans där man får vara ifred och bara ta det lugnt och kanske få lite sol. Sedan åker vi hem till Sverige, berättar han.

De planerar att bo i Stockholm.

– Ja, det blir nog estocolmo. Vi ser ändå positivt på det här. Det har varit en jobbig tid när man inte vetat om man ska spela eller hur det ska gå och det kommer att vara jobbigt nån vecka innan man kommit över det, sen tror jag bara det kommer att kännas skönt, säger Foppa.

ARTIKELN HANDLAR OM

NHL