Färjestad BK

– Så jävla less på att spela innebandy på is

Av: 

Malin Wahlberg

Mimmi Åkerlund

HOCKEY

Färjestad rasar mot domaren

LULEÅ/STOCKHOLM. Luleå besegrade Färjestad med 2-1.

Efter förlusten rasar bortalaget mot domaren.

”Så jävla less på att spela innebandy på is. Måste vara tillåtet att visa känslor”, skriver Ole-Kristian Tollefsen på Twitter.

Ole-Kristian Tollefsen.

Luleå gjorde både 1-0 och 2-0 i powerplay mot Färjestad. Bortalaget reducerade dock i den sista perioden och var nära en kvittering, men matchen slutade 2-1.

Efter förlusten var Färjestad rasande på domaren Mikael Nord.

"Så jävla less på att spela innebandy på is. Måste vara tillåtet att visa känslor. Det är det som är hockey for faen", skriver Ole-Kristian Tollefsen på Twitter.

”Får utvisningar som är helt horribla”

Även assisterande tränaren Andreas Johansson var missnöjd.

– Vi får två utvisningar mot oss i början och Luleå gör både ett och två mål. Fem mot fem är vi bättre. Egentligen är vi bättre hela matchen, säger han och fortsätter:

– Vi får några utvisningar mot oss som är helt horribla. Bara för att det är nordamerikaner och de är lite aggressiva åker de ut.

Vad tycker du om domarnivån överlag?

– Domarna är tilldelade ett sätt att döma på, det förstår jag också. Men känslan. När Tollefsen åker ut. Han tar bort Per Ledin som åker över vår målvakt. Varför åker han ut för det? Jag kan inte köpa det.

Är det åt båda håller eller tycker du att ni straffas extra?

– Det är åt båda hållen, men känslan är för låg. Fingertoppskänslan. Men det är inte domarnas fel att vi förlorar matchen, det är vår oförmåga att göra mål för vi är bättre än Luleå i spelet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Hockey

/

Färjestad BK

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Färjestad BK