Wikegård: ”Dra igen kakhålet för helvete”

Av: Emil K Lagnelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Malmös stjärnor får kritik – för kritiken mot Strömberg

Niklas Wikegård.
Foto: Magnus Wennman
Niklas Wikegård.

Leif Strömberg har halshuggits verbalt av Malmös sportchef Stefan Nyman och stjärnorna Linus Klasen och Tomas Kollar.

Nu får Strömberg stöd och trion stark kritik – av experten Niklas Wikegård.

– Dra igen kakhålet för helvete, säger Wikegård i sin blogg på hockeykanalen.se.

Sedan Leif Strömberg sparkades från Malmö i lördags har det varit verbal pajkastning. På ena sidan: Leif Strömberg. På andra sidan: Sportchefen Stefan Nyman och stjärnorna Linus Klasen och Tomas Kollar.

”Totalt bullshit”

I dagens Sportbladet dömde Klasen och Kollar ut sin förre tränare fullständigt.

En som nu reagerar och tar Leif Strömbergs parti är experten Niklas Wikegård. I sin blogg på hockeykanalen.se säger Wikegård:

– Jag kikar lite vad Nyman, Klasen och Kollar säger. Först och främst Nyman som säger att det var en extrem felrekrytering att plocka in Leffe Strömberg. Jag vill bara, utan att lägga några värderingar... var inte de tillsammans ett antal år i Södertälje där Nyman kom in tack vare Strömberg? Strömberg fick sparken av Nyman, Strömberg blev anställd av Nyman igen och sedan blir alltså Strömberg anställd IGEN i Malmö av Nyman. Jag tror att han visste vad han plockade in, så det verkar vara totalt bullshit.

”Har strömberg att tacka”

Wikegård fortsätter:

– Klasen kom fram under Leffe Strömberg i Södertälje och Kollar plockades till Södertälje av Strömberg, till Leksand av Strömberg, och förmodligen till Malmö av Strömberg. Så de här killarna har Leffe Strömberg att tacka för en jävla massa feta lönekuvert som har ramlat in de senaste 36 månaderna eller något liknande.

– Att inte bara folk kan hålla käften och säga, vi har inte spelat tillräckligt bra, vi tackar Leffe Strömberg för de här månaderna som har varit, ni kör vi bara vidare. Dra igen kakhålet för helvete och kör!

Publicerad:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

ÄMNEN I ARTIKELN