NHL-stjärnornas fina gest till födelsedagsbarnet

”Luke Skywalker” hörde också av sig

Publicerad:
Uppdaterad:

HOCKEY

Ingen av de inbjudna vännerna dök upp på elvaårige Kades födelsedagskalas.

Då trillade gratulationerna in från Toronto Maple Leafs stjärnor.

”En överraskning är på väg till dig” skriver Mitch Marner.

Under söndagen publicerade Jason Foster en bild av sin son Kade. Elvaåringen var iklädd en Toronto-tröja och stod framför en Maple Leafs-prydd födelsedagstårta på Twitter.

”Ingen av hans inbjudna vänner kom. Det gör ont. Jag ber mina Twitter-vänner att visa honom lite kärlek i dag. Om du har en minut, sänd gärna honom ett grattis” skrev han.

”En riktig överraskning”

Inlägget fick stor spridning och tre av de största Toronto-stjärnorna, Mitch Marner, Auston Matthews och John Tavares, skickade grattishälsningar.

”Alla dina vänner i laget ser fram emot att fira med dig. Jag har hört att det kommer bli en riktig överraskning.” hälsar lagkaptenen John Tavares.

Star Wars-hälsning

Den fyrfaldige olympiska mästarinnan Haley Wickenheiser, som anses vara en av de bästa spelarna genom tiderna, hörde också av sig.

Även skådespelaren Mark Hamill, främst känd för att ha spelat Luke Skywalker i Star Wars, skickade en grattishälsning till Kade.

Jason Foster och hans son är överväldigade av responsen:

”Tack från botten av våra hjärtan. Han är en underbar son och kommer aldrig glömma den här dagen.” skriver Jason på Twitter.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!