Djurgårdens ursäkt – bjuder fansen på match sju: ”Hjälp oss”

avMagnus Wilsson

HOCKEY

Djurgården hade 3–1 i matcher i semifinalen mot Färjestad.

Två storförluster senare har värmlänningarna kvitterat i matchserien och nu bjuder stockholmsklubben fansen på resan till match sju.

– Ikväll var ni som stannade och sjöng bäst trots siffrorna – vi har en chans kvar. Hjälp oss, skriver klubben på Twitter.

Djurgårdssupportrarna har haft det tufft de senaste matcherna. Djurgården hade tre matchbollar i semifinalen mot Färjestad, men har nu bara en kvar efter två storförluster. Först en förlust med 2–8 på bortaplan och sedan en 1–6- förlust på hemmaplan.

Nu vädjar klubben efter stöd från fansen och ber om ursäkt för de senaste resultaten. Klubben bjuder nu Järnkaminerna på bussresan till Karlstad för att få med sig så många som möjligt till match sju.

– Vi förstår er frustration över spelet och resultatet de två senaste matcherna. Samtidigt så behöver vi ert stöd igen – redan på torsdag. Därför står vi för kostnader för en buss via JK. Ikväll var ni som stannade och sjöng bäst trots siffrorna – vi har en chans kvar. Hjälp oss, skriver klubben i ett inlägg på Twitter.

ARTIKELN HANDLAR OM