Hannu Pikkarainen klar för Modo i dag

HOCKEY

”Känns oerhört glädjande”

Foto: Pikkarainen – tillbaka i Modo.

Modo fortsätter att förstärka – nu med "The finnish Rambo".

Hannu Pikkarainen, 27, gör comeback i krislaget.

– Känns kanonbra att vara tillbaka. Jag känner mig hemma här och ser fram emot att få spela i Fjällräven Center igen där jag under förra säsongen kände ett stort stöd från fansen. Just det är någonting som verkligen värmer, säger han.

Modo har gjort en rejäl ansiktslyftning under december.

Markus Näslund kom in som general manager.

Och de båda slovakerna Ladislav Nagy och Lubos Bartecko har förstärkt på forwardssidan och NHL-veteranen Anders Eriksson på backsidan.

Men det räcker inte med det.

I ett pressmeddelande basunerar klubben ut att The Finnish Rambo är tillbaka – det vill säga Hannu Pikkarainen.

– Naturligtvis känns det oerhört glädjande att Hannu valt att återvända till oss, säger Modos Hockeys sportchef Fredrik Andersson.

Kan debutera mot AIK

Sportbladet har redan tidigare avslöjat Modos långt gångna planer med att värva tillbaka The Finnish Rambo.

– Känns kanonbra att vara tillbaka. Jag känner mig hemma här och ser fram emot att få spela i Fjällräven Center igen där jag under förra säsongen kände ett stort stöd från fansen. Just det är någonting som verkligen värmer, säger backen.

På 50 matcher förra säsongen noterades The Finnish Rambo för 43 poäng, varav elva mål – nytt prydligt poängrekord av en back i Modo.

The Finnish Rambo kommer till Örnsköldsvik på juldagskvällen och Modo jobbar nu för att få allt pappersarbete klart till matchen mot AIK på annandagen.

ARTIKELN HANDLAR OM