Hockeyallsvenskan

Magsjuka i Leksand öppnar för Malmö

Av: 

Tomas Ros

Daniel Sjöberg

HOCKEY

”Matchen är viktig för oss”

Malmös mardrömsmotståndare är redo.

Men kanske kan Redhawks finna hopp i Leksands sjukstuga.

Serieledarna har nämligen drabbats av magsjuka.

Två gånger tidigare har Malmö Redhawks åkt upp till Leksand för att spela en viktig match som för hemmalaget inte har någon som helst betydelse. Båda gångerna har Malmö Redhawks åkt hem som de stora förlorarna. Nu står en play off-plats på spel för gästerna. Hemmalaget, de har inget annat än äran att spela för.

– Vi har inte slagit Malmö den här säsongen, så matchen är viktig för oss, säger assisterande tränaren Tomas Jonsson till sportbladet.se.

Fyra spelare drabbade

Farligt läge för Malmö alltså, men här finns en öppnining för laget. Leksand har drabbats av magsjuka. I dagsläget är fyra spelares deltagande i fara. Janne Huokko, Pelle Prestberg, Oliver Ekman Larsson och Robert Petrovicky tränade inte under torsdagen.

– Vi tar ett beslut på fredagen om de kan spela, säger Jonsson.

Däremot är det klart att Mathias Johansson kommer till spel. Det har ryktats att han inte ville spela mot sitt gamla lag, men det stämmer inte.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. | Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Hockey

/

Hockeyallsvenskan

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Hockeyallsvenskan