Forsberg vandrade för välgörenhet – samlade in 27 000 kr

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Forsberg vandrade för välgörenhet.

avMarcus Hassel

HOCKEY

Artisten Stiko Per Larsson är i full färd med att vandra mellan Göteborg och Leksand. Anledningen är att han samlar in pengar till Barncancerfonden.

På torsdagens etapp mellan Säter och Borlänge fick han fint besök av NHL-proffset och nyblivne VM-guldmedaljören Filip Forsberg. Tillsammans med Leon från Leksands U12-lag samlade trion in 27 552 kronor.

Forsberg publicerade ett inlägg om dagen på sitt Instagram-konto:

”I mål efter en fantastiskt trevlig dag. Efter en 27 km lång promenad är man nu helt slut, vilket ökar respekten för @stikoperlarsson ännu mer. Över 70 mil har han gått denna vår, och till råga på det samlat in så oerhört mycket pengar till @barncancerfonden. Ärad och stolt att ha fått vara en del av detta, och ett oerhört stort tack till alla er som sagt hej efter vägen, skickat er stöttning och framförallt er som skänkt pengar till Pers fantastiska initiativ. Pers resa och insamlingen fortsätter så fortsätt Swisha in era bidrag som givetvis går oavkortat till Barncancerfonden. Stort tack till Leon också som krigade hela vägen in i mål!! Vilka grabbar!”

Tre Kronors VM-guld genom tiderna 00:28
ARTIKELN HANDLAR OM