Ishockey

Hanviken utan poäng efter förlust mot Forshaga

Av: 

Sportbladets textrobot

HOCKEY

Efter två perioder var matchen i Allettan Norra mellan hemmalaget Forshaga och gästande Hanviken helt jämn. I tredje var det dock Forshaga som var det starkare laget och vann matchen med 4-2 (0-0, 1-1, 3-1).

– Vi gör en bra match på bortaplan mot Forshaga. Det är en tight kamp fram tills domarteamet faller för trycket och ger oss en utvisning då deras spelare borde visats ut för diving. På den efterföljande utvisningen avgör Forshaga till 3-2 och sedan ett mål i tom bur. Surt att avsluta säsongen på det sättet, men all heder åt Forshaga och vi lyckönskar dem i kommande matcher, kommenterade Hanvikens tränare Mikael Erdtman.

Hemmalagets mål gjordes av Viktor Lennartsson 2, Jesper Nordin och Oskar Skärberg, medan bortalagets mål noterades på Alexander Ahlin och Dennis Nordström.

Resultaten i sista omgången betyder att Forshaga slutar på tredje plats i tabellen, och Hanviken på tionde plats. Forshaga är klart för slutspel.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Ishockey

Hanvikens SK