Lindblom tackar för stödet

Av: Malin Wahlberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Förra veckan kom beskedet att Oskar Lindblom drabbats av skelettcancer.

Nu berättar NHL-stjärnan själv om känslorna.

”Den senaste veckan har varit väldigt utmanande för mig, men jag är så glad över all kärlek och allt stöd”, skriver han på Instagram.

Hockeyvärlden chockades i förra veckan av beskedet från Philadelphia Flyers att Oskar Lindblom drabbats av cancer. Sedan dess har 23-åringen fått stöd av såväl andra NHL-klubbar som svenska klubbar och spelare.

– Vi har umgåtts en hel del och det har varit väldigt roligt att träffa honom. Han är positiv själv så det är svårt för oss att inte också vara det, sa bästa kompisen och lagkamraten Robert Hägg till Sportbladet och fortsatte: 

– Det har varit väldigt fint att se grejor som det som hände på Hovet i Stockholm när Brynäs gästade häromkvällen. Hela världen har verkligen gett sitt stöd, säger han.

”Stort tack till alla”

Nu skriver Lindblom själv om det tunga beskedet.

”Den senaste veckan har varit väldigt utmanande för mig, men jag är så glad för all kärlek och allt stöd ni alla har gett mig på den här resan. Stödet har varit otroligt och vi är så tacksamma för allt – stort tack till alla er, det betyder mycket”, skriver han på Instagram under en bild på sig själv och Hägg.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN