Skilsmässan ett faktum

HOCKEY

Leif Boork lämnar Brynäs helt

Nu är skilsmässsan mellan Brynäs IF och Leif Boork definitiv.

Tränarelegendaren slutar helt i Brynäs från och med den 1 november 2007.

– Diskussionerna har förts i en bra anda och vi har kommit till en överenskommelse som båda parter accepterar, respekterar och är nöjda med, säger Leif Boork i ett pressmeddelande.

I måndags kom formsvaga Brynäs med beskedet att Leif Boork fick gå från posten som huvudtränare. Och klubben och ”Boorken” hade kommit överens om de i samförstånd. Nu meddelar klubben att ledningen tillsammans med Leif Boork diskuterat hans eventuella fortsättning i föreningen och överenskommelsen blev att Leif Boork slutar helt i Brynäs från den 1 november 2007.

Men överenskommelsen innehåller några klausuler: "Leif Boork får inte arbeta för någon annan Elitserieklubb fram till den 1 maj 2007. Han får inte heller arbeta som krönikör, eller motsvarande, för någon tidnings- eller webbredaktion som har till uppgift att bevaka Elitserien och Brynäs IF. Under Elitseriens seriespel kan han inte heller ta något arbete som expertkommentator i tv eller radio. Något som han dock är fri att göra under slutspelet”, skriver Brynäs i pressmeddelandet.

ARTIKELN HANDLAR OM