Ragnarsson visade vägen för Flyers

HOCKEY

Svensken inledde Philadelphias jättevändning

Det krävdes underläge med 0-3 innan Philadelphia kom i gång i bortamatchen mot St Louis, men då kom de också i gång med besked.

Foto: Kim Johnsson hjälper Flyers målvakt Roman Cechmanek att hålla tätt genom att flytta på St. Louis Pavol Demitra. Från underläge med 0-3 lyckades Philadelphia vända matchen och vann till slut med 4-3.

Marcus Ragnarsson inledde målskyttet för Philadelphia i mitten av den andra perioden. Ragnarssons tredje mål för säsongen ändade en drygt 167 minuter lång måltorka för Philadelphia.

Med sju minuter kvar av matchen kvitterade Kim Johnsson matchen till 3-3. Målet var Johnssons fjärde denna säsong. Johnsson spelade också en avgörande roll i förlängningen, då han spelade fram Michal Handzus till det avgörande 4-3-målet.

Mål av Arvedson

Två svenskar låg också bakom Ottawas 2-0-seger över Edmonton. Daniel Alfredsson spelade fram Marian Hossa till det första målet, och Magnus Arvedson avgjorde i den tredje perioden matchen med sitt nionde mål för säsongen.

Nashville besegrade New York Islanders med 2-0. Andreas Johansson noterades för ett mål mot sitt förra lag, det 20:e för Johansson denna säsong.

Oavgjort mellan Foppa och Näslund

Matchen mellan Vancouver och Colorado slutade med vinst för Vancouver, 2-1 efter förlängning. Markus Näslund stod för en assist, och Peter Forsberg spelade fram till Colorados mål.

TT

ARTIKELN HANDLAR OM

NHL