Sahlins utbrott när Björklöven körde över SSK

Södertäljes Alexander Sahlin släppte in två mål tidigt och blev sedan utbytt.

Då brast det för målvakten som slog sönder plexiglaset med klubban.

– Vi får inte uppträda så som vi gjorde i den tredje perioden, säger Södertäljes tränare Ulf Lundberg efter 6–1-förlusten som betyder att SSK är en ny tabelljumbo.

Efter tre minuter satte Justin Crandall 0–1 och ett par minuter senare utökade Fredric Andersson till 0–2.

Då agerade SSK:s tränare Ulf Lundberg och bytte ut Alexander Sahlin – som visade tydligt vad han tyckte om målvaktsbytet.

28-åringen slog klubban i plexiglaset – som gick sönder.

– Lite konstigt att byta ut honom (Sahlin) efter det där målet. Han har börjat matchen piggt och gjort ett par räddningar. Men han har ju gjort några misstag tidigare så det här var nog droppen, säger experten Harald Lückner i C more.

”Får inte falla”

Björklöven fortsatte med det offensiva spelet och körde över krisande Södertälje med hela 6–1. Vinsten innebar att Umeålaget fortsätter toppa hockeyallsvenskan. Tråkigare är det för SSK som i och med förlusten halkar ner och är nu tabelljumbo.

– Vi får inte falla ihop så som vi gjorde i den tredje perioden. När vi skulle forcera blir det istället helt fel. Vi får inte uppträda så som vi gjorde i den tredje perioden, speciellt inte inför vår hemmapublik, säger Södertäljes tränare Ulf Lundberg i C more.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!