Perra ångrar inte ubrottet

HOCKEY

”Gör om det igen på tisdag om samma sak sker”

Daniel Corso är fortfarande oförstående till varför han skickades till omklädningsrummet.

Men tränaren Perra Johnsson ångrar inte sitt utbrott.

– Jag gör om det igen på tisdag om det sker samma sak som senast, säger han.

Foto: oförstående ”Jag sa inte ens något till honom eller till någon annan, det var mig själv jag var arg på. Därför förstår jag inte varför han skickade ut mig”, säger Daniel Corso till Sportbladet.

Timråstjärnan Daniel Corso slog av sin klubba i mötet med Djurgården och visades till omklädningsrummet. Men inte av domarna – utan av sin egen tränare.

– Jag sa inte ens något till honom eller till någon annan, det var mig själv jag var arg på. Därför förstår jag inte varför han skickade ut mig. För att jag bröt av klubban? Jag har ingen aning, säger Corso.

”Finns intresse”

– Du vet ju inte om det hände något mer i båset än att han slog av klubban. Jag säger att det var en disciplinär åtgärd och sedan kommer jag inte utveckla det något mer, säger Johnsson.

I går var Corso i kontakt med Timrås sportchef Stefan Lindqvist för att få klarhet i sin framtid.

– Det finns intresse i de flesta ligor tror jag, Schweiz, Ryssland och här i elitserien. Men jag vet inte, som det är nu ska jag ingenstans, men det beror på vad Perra tycker. Om han tycker illa om mig måste jag få veta det.

Träffas på tisdag

Men Perra Johnsson, som av familjeskäl inte är med på dagens träning, kommer inte att träffa Corso förrän på tisdag morgon, bara några timmar innan matchen mot Skellefteå.

– Jag vet inte än om han är med nästa match. Du får ringa vår sportchef, säger Johnsson.

Stefan Lindqvist:

– Jag har inga kommentarer överhuvudtaget kring det.

ARTIKELN HANDLAR OM

Timrå IK