Bröderna Sedin hånas efter nattens förlust

HOCKEY

T-shirts med nedlåtande budskap om svenskarna

Foto: AP
Här är t-shirten där bröderna Sedin hånas för nattens förlust i Stanley Cup.

Här är den fräcka reklamkuppen mot bröderna Sedin.

En t-shirt där man inte skäms för att påpeka det faktum att Vancouver förlorade bucklan, men framförallt att de svenska bröderna förlorade den avgörande matchen.

Efter nattens förlust i Stanley Cup så var inte företaget Sully's Brand sena med att börja håna Vancouver Canucks och de svenska tvillingbröderna. Företaget har tryckt upp t-shirts med budskap som hånar Vancouver-spelare. Däribland Henrik och Daniel Sedin, 30.

Hyllar och hånar

Strax efter klockan sju på morgonen svensk tid började företaget Sully's Brand sälja sina t-shirts.

Budskapen var inte svåra att ta miste på: Boston Bruins ska hyllas och Vancouver Canucks ska hånas. Tre Vancouver-spelare är speciella måltavlor. Målvakten Roberto Loungo fick en tröja tryckt om sig - ”Loungo. You suck”. Sedan var det bröderna Sedins tur - ”Sedin sisters. 2 girls. No Cup”. Översatt står det ”Sedin-systrarna. Två tjejer. Ingen buckla”. Eller just ordet cup kan även betyda suspensoar. Hånet mot bröderna är påtagligt. Det blir ännu mer påtagligt om man kopplar ”Sedin sisters. 2 girls. No Cup” till den sexfilm som gjordes för ett antal år sedan som blivit omnämnd som ”världens äckligaste film”.

Började med att håna Yankees

Sully's Brand är ett företag som började med att trycka upp tröjor med nedlåtande budskap om New York Yankees.

Men nu är det fullt fokus på Vancouver Canucks och att inte låta de komma undan med sin förlust i årets upplaga av Stanley Cup.

Boston Bruins vann nattens match med 4-0 och bröderna Sedin var inne på alla baklängesmålen.

Gabriella Karlsson

ARTIKELN HANDLAR OM

NHL