Säljer sitt hus – med en inomhusrink

avPelle Strandman

Sugen på att köpa nytt hus – med en inomhusrink?

Nu finns chansen att slå till på Milan Hejduks lyxkåk som är till försäljning.

– Vi försöker bara att utnyttja marknaden, säger den tjeckiske hockeylegendaren till Denver Post.

Tillsammans med bland andra Peter Forsberg var han en av de stora stjärnorna under Colorados storhetsperiod i slutet på 90- och början på 2000-talet.

Milan Hejduk, 42, gjorde över 1000 NHL-matcher för Avalanche och fick förra hösten sin tröja med nummer 23 upphissad i taket i Pepsi Center.

Sedan tjecken avslutade sin karriär har han blivit kvar i Colorado där han bor med sin fru och sina två 14-åriga tvillingsöner – och är numera amerikansk medborgare.

Men nu ska det flyttas – detta för att bo närmare träningsanläggningen där sönernas U14-lag, som coachas av just Milan Hejduk, spelar.

”Allt är förstklassigt”

Och det är inte vilket hus som helst som den 42-årige legendaren nu har lagt ut till försäljning. Förutom sex sovrum, fyra badrum, tre tvättstugor, sju öppna eldstäder och ett garage med utrymme för fem bilar inkluderas även en inomhusrink (!).

Allt för ett totalt utgångspris på 5,2 miljoner dollar, motsvarande cirka 46 miljoner kronor.

– Vi försöker bara utnyttja marknaden, säger Hejduk i en kommentar till Denver Post och tillägger:

– Bilresan till ishallen är inte så trevlig. Det tar ungefär en timme så jag skulle inte ha något emot att bo lite närmare.

Denver Post har dessutom varit i kontakt med fastighetsmäklaren Janice Schettler som bekräftar att det även finns ett kök, sovrum och boyta i anslutning till hockeyrinken.

– Det är enastående. Allt är förstklassigt, säger hon.

Förutom själva hockeyrinken uppges dessutom en ismaskin ingå i köpet.

ARTIKELN HANDLAR OM