Hockey

"Bengan" till attack mot TV4

Av: 

Daniel Sjöberg

HOCKEY

”Inte ett ord om att vi vunnit”

Bengt-Åke Gustafsson var inte bara glad efter segern i LG Hockey Games.

I ett inslag som ligger ute på Hockeykanalen.se skäller Gustafsson på tv-reportern eftersom det inte var något inslag i TV4-sporten på lördagen efter Tre Kronors seger mot Tjeckien.

– I går sa ni inte ett ljud om att vi hade vunnit. Det är bedrövligt, säger förbundskaptenen.

Det var efter segern mot Finland (4–0) som TV4 ville intervjua Bengt-Åke Gustafsson. Innan intervjun hann börja så gick "Bengan" till attack på grund av avsaknaden av reportage om segern mot Tjeckien.

– Jag tittade på nyheterna i går klockan 22.00. Sporten, Zlatan gjorde ett mål, det var det viktigaste av alltihop. Det var det enda som sades. Inte ett ord om att vi hade vunnit och hade final mot finländarna, inte ett ord.

Reportern förklarar att han gjorde ett reportage som var med i 19.15-sändningen som avslutades med att det var final mot Finland på söndagen.

– Ja, precis. 22-nyheterna i går, inte ett ord. Det är bedrövligt måste jag säga. Det tycker jag faktiskt är riktigt dåligt, svarar Gustafsson.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!