”True talent”-profil vill ha Brynäs-stjärna i sitt band

HOCKEY

Bjöd in Sebastian Lauritzen
– men fick nobben av Brynäs

Foto: Sebastian Lauritzen och Jacob Gordin.

Brynäs-forwarden Sebastian Lauritzen är inte bara bra på att spela ishockey – han kan lira gitarr också.

Därför bjöd Jacob Gordin, känd från tv-programmet "True talent", in elitserieprofilen till en nattklubb i Gävle för att ingå i hans band.

Men Brynäs sa nej.

– Jag hoppas att jag får möjlighet att spela med dem någon annan gång, säger Lauritzen.

Förra veckan visade Canal plus ett inslag med Sebastian Lauritzen, 28, i en av periodpauserna i mötet mellan Modo och Brynäs.

Där sågs han spela gitarr i en studio och sjunga The Beatles klassiker ”Twist and shout”, ackompanjerad av Brynäs massör Glenn Hellström på trummor.

Och det verkar ha gett eko – i musikbranschen.

Efter inslaget hörde nämligen Jacob Gordin, 45, känd från tv-programmet ”True talent” på TV3, av sig och ville att Lauritzen skulle ingå i hans band vid en spelning på en nattklubb i Gävle.

Stoppad – av Brynäs

Brynäs-forwarden tackade ja – men klubbledningen sa nej.

Spelningen äger rum på fredag och Brynäs tycker inte att det är speciellt lämpligt att Lauritzen syns i sådana sammanhang kvällen innan match.

– Jag hoppas att erbjudandet kvarstår och att jag får möjlighet att spela med dem någon annan gång, säger Sebastian Lauritzen till Gävle Nyhetsbyrå.

Och visst – erbjudandet kvarstår. Det bekräftar Jacob Gordin.

– Vi fick höra att han lirade gura och bjöd in honom. Han har helt rätt inställning och klarade hemuppgiften klockrent. Vi får ta en tid i framtiden som passar Brynäs bättre, säger han till Gävle Nyhetsbyrå.

ARTIKELN HANDLAR OM