"Han kastade in henne i väggen"

HOCKEY

Colorado-målvakten uppges ha varit alkoholpåverkad under misshandeln av flickvännen

Colorado Avalanches målvakt Semyon Varlamov greps av polis i tisdags, misstänkt för både kidnappning och misshandel av sin flickvän.

Nu framkommer nya uppgifter i fallet.

– Han kastade in henne i väggen och stampade på henne, uppger kvinnans advokat Robert Abrams.

Foto: Semyon Varlamov.

I tisdags greps Colorado Avalanches ryska målvakt Semyon Varlamov, 25, av polisen i Denver. Varlamov är misstänkt för kidnappning och misshandel av sin flickvän – något som i delstaten Colorado kan ge två till sex års fängelse.

Enligt kvinnans advokat, Robert Abrams, ska Varlamov druckit alkohol i måndagskväll och misshandlat sin flickvän morgonen efter. Kvinnan hävdar att NHL-stjärnan tidigare misshandlat henne och att den senaste händelsen ska ha varit droppen.

– Han kastade in henne i väggen och stampade sedan på henne. Det var det som orsakade hennes blåmärken, säger Robert Abrams till Denver-kanalen CBS4.

Pappan hävdar: "Han är oskyldig"

Ryska tidningen R-Sport uppger att de har pratat med Varlamovs pappa Alexander på telefon, som inte är sen att hävda sonens oskuld.

– Inget brott har begåtts överhuvudtaget. Media har blåst upp det här till något helt utan proportioner. Det var aldrig någon kidnappning och ännu mindre någon våldshandling, säger han.

I februari är det tänkt att Varlamov ska spela med det ryska landslaget i OS i Sotji. Hans pappa är helt säker på att sonens karriär inte kommer att påverkas av anklagelserna.

– Om det finns någon mening att oroa sig för det? Nej, inte alls. Om de ringer upp honom så kommer allt att vara lugnt, säger han.

Varlamov har tillbringat natten i häktet och ska förhöras klockan tio på torsdagsmorgonen lokal tid.

ARTIKELN HANDLAR OM

NHL