Fansens fina gest – bjuder Erik på årskort

HOCKEY

Supportrarna uppfyller 56-åringens dröm

Erik Melander, 56, hade inte råd att gå på Modo Hockey.

Då sponsrade några hjälpsamma supportrar 56-åringen med årskort, medlemskap och matchtröja.

– Jag har svårt att svälja det, säger Erik till Sportbladet.

I tisdags skrev Erik Melander ett inlägg på Modos supportersida på Facebook. Han skrev att han hade det svårt ekonomiskt men mer än gärna skulle vilja bli medlem och få se Modo spela i Fjällräven Center.

Det fick ett gäng Modosupportrar att agera.

"Fick en smärre chock"

Inom loppet av några timmar hade supportrarna samlat ihop till ett medlemskap i klubben, årskort på klacksektionen och en matchtröja till Erik. Att få vara på plats i klacken i Fjällräven Center är betydligt större än att vinna en miljon på lotto, enligt honom.

– Det känns jättekul. Det har varit en dröm i alla tider att få vara med och uppleva Modo som medlem och i supporterklubben. Det är guld värt. Jag fick en smärre chock kan man säga, det är svårt att svälja än i dag, säger Erik.

Tror på återtåg till SHL

Erik har varit Modosupporter sedan barnsben. Som liten promenerade han drygt en mil över isen från Köpmanholmen till dåvarande Kempehallen i Örnsköldsvik för att få se Modo spela. Nu har han fått möjligheten att vara på plats varje match på plats i Fjällräven Center.

– Jag tackar och bockar för all hjälp jag har fått, det har varit någonting jag aldrig hade förväntat mig. Jag hoppas att jag kan återgälda det på något vis och jag ger dem en eloge för detta. Jag hoppas att vi får träffas på Fjällräven Center eller ta en kopp kaffe på stan.

Hur tror du det går för Modo nästa säsong?

–  Jag hoppas vi går vidare och går upp i SHL nästa år. Vi har fått ha kvar Andreas Johansson och Fredrik Olausson fortsätter i Modo, det ger oss en väldig fördel. Jag vill ge Byron Ritchie en eloge för att han fortsätter i Modo, det är väldigt fint gjort, säger Erik.

ARTIKELN HANDLAR OM

Fans