VM-centern blir kvar i Rögle

Foto: Felix Schütz kvar i Rögle.
HOCKEY

Felix Schütz anslöt till Rögle i slutet av säsongen och var med och säkrade ett nytt kontrakt till Ängelholmsklubben. Nu väljer också tyske VM-centern att förlänga kontraktet.

– Jag stortrivdes här i våras och är verkligen glad över att få komma tillbaka och spela en hel säsong för Rögle, säger han till klubbens hemsida.

Rögle var en av tre nykomlingar inför fjolårets SHL-säsong. Större delen av säsongen höll sig Rögle till bottenskiftet av tabellen. I slutet av säsongen förstärktes också Ängelsklubben med tyske VM-centern Felix Schütz. Med hjälp av honom lyckades Rögle klara nytt kontrakt – utan kval. I dag blev det också klart att det blir en fortsättning när Schütz nu förlängt sitt kontrakt med med ett år.

– Jag stortrivdes här i våras och är verkligen glad över att få komma tillbaka och spela en hel säsong för Rögle, säger Felix Schütz efter att ha satt sin namnteckning på kontraktet, säger han till klubbens hemsida.

"En av de bästa spelarna"

Anders "Masken" Carlsson är Sportchef i Rögle, och han är mycket nöjd med att kunna förlänga Felix Schütz kontrakt med ett år.

– Felix är en spelare av hög internationell klass. Det visade han inte minst i VM där han var Tysklands bäste anfallare. Han var en viktig pusselbit i vårt lag under förra säsongens slutskede och han vet vad det handlar om nu när han kommer tillbaka, säger Anders "Masken" Carlsson till klubbens hemsida.

ARTIKELN HANDLAR OM

Rögle BK