Foppa: Jag har träffat Brett Hull

HOCKEY

I går avslöjade Sportbladet att Dallas Stars Brett Hull besökt Örnsköldsvik för att träffa Peter Forsberg. Nu bekräftar ”Foppa” uppgifterna – och avslöjar samtidigt:

– Jag har träffat Brett länge, säger han till Sportbladet.

Foto: Brett Hull.

Spekulationerna kring Peter Forsbergs framtid har nu nått Sven-Göran Eriksson-nivåer. Det senaste ryktet placerar honom i NHL-laget Dallas Stars. Enligt uppgifter till Sportbladet besökte Dallas Stars general manager Doug Armstrong och hans personlige rådgivare, den forne NHL-stjärnan Brett Hull, Örnsköldsvik i veckan för att träffa Peter Forsberg.

– Brett Hull var i Örnsköldsvik. Vi har spelat mot varandra många gånger. Det är en trevlig kille som jag känner ganska väl, vi hade roligt ihop, säger ”Foppa”.

Sugen på hockey

Hur ser din relation ut till hockeyn just nu?

– Jag har tränat på is i en vecka och kört hård barmarksträning. Jag börjar komma igång, ge mig en vecka till så känns nog kroppen som den ska.

Vad tycker du om spekulationerna kring din framtid?

– Hockeyn är som den är, det har varit mycket snack fram och tillbaka men jag har fortfarande inte bestämt om jag ska spela över huvud taget. Och innan dess kan jag ju inte svara på var jag ska spela. Jag önskar att jag befann mig längre fram i processen, men tyvärr.

Är du sugen på hockey?

– Alltid, säger ”Foppa” med ett leende.

ARTIKELN HANDLAR OM

NHL