Henrik Lundqvist inte på träningen – ska bli pappa igen

1 av 2
HOCKEY

Henrik Lundqvist, 33, är bara timmar från att bli pappa för andra gången.

– Henrik Lundqvist kommer inte vara med på träningen i dag då han och hans fru väntar deras andra barn i dag!, skriver New York Rangers på sin Twitter.

Det har sedan några månader tillbaka varit känt att Henrik Lundqvist och hans fru Therese Andersson väntar tillökning till familjen.

Och nu är det bara timmar bort.

För när New York Rangers skulle träna i dag dök inte svenskstjärnan upp med motiveringen att familjen var på väg att få sitt andra barn.

– Henrik Lundqvist kommer inte vara med på träningen i dag då han och hans fru väntar deras andra barn i dag!, skriver New York Rangers på sitt officiella Twitterkonto.

Precis tillbaka efter skadan

Det är knappt tre år sedan paret fick dottern Charlise och Lundqvist har redan berättat att det är en dotter till på väg.

Henrik Lundqvist hade annars precis återvänt till vanlig lagträning efter den otäcka skadan i början av februari när en ett skott träffade Lundqvist på halsen.

– Fysiskt känns det bra, nu handlar det mesta om att hitta timingen på träningen och i matchsituationer, sa han till NHL.com efter första passet igår.

ARTIKELN HANDLAR OM