Talar ut om skandalen: ”Var väldigt speciellt”

avMartin Tolén

Publicerad:

Mike Hoffmans flickvän, Monika Caryk, anklagades för att ha trakasserat Erik Karlsson och hans fru efter deras familjetragedi.

Nu talar förre lagkamraten Fredrik Claesson ut om turbulensen.

– Jag har aldrig varit med om något liknande. Det är klart att det där bråket var väldigt speciellt, säger han till Expressen.

Ottawa Senators hade ett tungt år på isen.

Laget missade slutspel och utanför isen skakades laget av en jätteskandal.

Erik Karlsson och hans fru, Melinda Karlsson, anklagade lagkamraten Mike Hoffmans flickvän, Monika Caryk, för att ha trakasserat familjen Karlsson efter att deras familjetragedi där de förlorade sin ofödde son.

”Jag lider med babyn som inte fick en chans eftersom Melinda tog smärtstillande varje dag”, ska Caryk bland annat ha skrivit,

I anmälan kom det även fram att hot och trakasserier från Monika Caryk riktats mot paret sedan 2017.

– Monika Caryk har i upprepade meddelanden uttryckt att hon ville se min ofödda son död. Hon har även uttryckt att hon vill se mig död och att någon borde ’ta hand om’ min mans ben och avsluta hans karriär, sa Melinda Karlsson i förhör enligt Ottawa Citizen.

Foto: TT

”Aldrig varit med om liknande”

Samtidigt har Mike Hoffman bedyrat sin och sin flickväns oskuld.

Men i mitten av juni tvingades Hoffman bort från NHL-klubben när han trejdades till San José Sharks och senare även Florida Panthers.

Och nu har svenske backen Fredrik Claesson – i Ottawa i fjol, men numera Rangers – talat om turbulensen i Senators i fjol.

– Det var en väldigt konstig säsong. Jag har aldrig varit med om något liknande. Det är klart att det där bråket var väldigt speciellt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men det är klart att det påverkade spelarna. Jag hoppas att det där kan redas ut på bästa sätt, säger Claesson till Expressen och fortsätter:

– Spelmässigt började vi bra och vann två matcher i Stockholm, men sen kom vi hem och förlorade elva matcher i rad, tror jag det var. Det var mycket som hände...

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM