Blir ställd när det går upp för honom

Här blåser Sedinarna sin lagkamrat

HOCKEY

22-årige backen Troy Stecher trodde kanske att han var på väg att bli poängkung i NHL under lördagens träning med Vancouver Canucks.

Det fanns bara ett problem.

Bröderna Sedin hade bestämt sig för att skoja lite.

Tränaren Willie Desjardins har redan ruskat om lite i Vancouver Canucks uppställning genom att låta backen Alex Biega ta plats i fjärdekedjan. Därför kanske backen Troy Stecher inte upplevde det som så konstigt när även han matchades i offensiven under lördagens träning. Men i förstakedjan med bröderna Sedin?

”Kan anpassa mig mer”

Efter passet var det i vilket fall en intet ont anande 22-åring som intervjuades tillsammans med sina nya kedjekamrater av klubbens tv-kanal.

– Jag kände mig lite bortkommen men det var en bra träning i dag. Jag kan anpassa mig mer till tempot och kanske behöver jobba lite hårdare på träningarna, sa Stecher om sin nya position.

”Tänkte inte ens på det”

Sen avslöjade Daniel Sedin blåsningen.

– Vi försökte snacka med honom på isen men han kunde inte säga något eftersom han var så trött. Jag antar att det är tuffare att spela forward än back, sa Daniel Sedin innan han vände sig mot Stecher:

– Men du vet vilken dag det är i dag va? Första april. Så fortsätt spela back du.

Videobilderna visar hur Troy Stecher, efter ett par sekunder, inser att han precis blivit lurad och sedan flyr undan tv-kameran.

– Jag tänkte inte ens på det, säger 22-åringen.

ARTIKELN HANDLAR OM