”Tycker bara att det är kul med en match till”

avHenrik Lundgren

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2

GÖTEBORG. 2-3 i matcher.

Då börjar det psykologiska spelet.

– Luleå har allt att förlora, säger Mats Rosseli Olsen.

– Det är fortfarande Frölunda som är favoriter, svarar Daniel Zaar.

Det tog nio sekunder i sudden death, sen hade Frölundas Mats Rosseli Olsen sett till att matchserien Frölunda-Luleå fortfarande lever. Men det är fortfarande fördel Luleå. 3-2 i matcher, och i morgon kan de avgöra på hemmaplan.

– Vi var favoriter inför, men nu ledde de med 3-1 och sitter i förarsätet. Det är Luleå som har något att förlora, säger Frölundas andre norrman.

Men Luleå håller inte med.

– Jaså? Jag säger fortfarande att vi har allt att vinna. Vi tycker bara det är kul med en match till, säger Luleåkaptenen Jan Sandström.

– Vi har 3-2, vi ska bara njuta av läget. Vi är starka på hemmaplan och vi är ett bättre lag än Frölunda, säger Daniel Zaar.

Det är få lag som lyckats vända ett 1-3-underläge, men Frölundas Joel Lundqvist har varit med både på den vinnande och förlorande sidan.

– 3-1 och det är matchboll. Luleå känner att de är nära, men de har ändå inte vunnit något. Vi känner mer att vi kan jaga, vi har allt att vinna. Fortsätter vi att spela vårt spel, då vet vi att vi är svårslagna. De har haft lite stolpe in i de här matcherna, det går inte att säga något annat. I dag var det ju parodi vid båda deras mål.

Publicerad: