Skadeläget fortsatt tungt i Brynäs

Publicerad 2013-11-16

Sju viktiga spelare skadade inför helgen

Ett redan kraftigt skadedrabbat Brynäs tappade både Greg Scott och Simon Löf efter hårda smällar i veckan och förlorade sedan mot Modo.

Inför matchen mot Färjestad bekräftar tränaren Tommy Jonsson att läget i laget ser fortsatt mörkt ut.

– I ärlighetens namn är det väldigt frustrerande, säger han.

Följ ämnen
Brynäs IF
Greg Scott är fortsatt skadad efter huvudtacklingen i tisdags.

Brynäs har varit det lag som drabbats kanske allra hårdast av skador hittills under säsongen. Det var under matchen mot Växjö i tisdags som nästa tunga smäll kom.

Kanadensiske stjärnan Greg Scott åkte på en hård tackling mot huvudet och tvingades lämna isen. Kanadensaren uteblev sedan i matchen mot Modo och kommer inte heller att vara med mot Färjestad på lördag.

– Det är en lång säsong så det är klart att det brukar vara skador. Men inte i den här utsträckningen. Det är extra bekymmersamt, kommenterar Brynäs-tränaren Tommy Jonsson.

"Ingen idé att gräma ner sig"

Även backen Simon Löf åkte på en smäll mot Växjö och kommer inte att vara med mot Färjestad, som tillråga på allt såg starka ut framåt när de besegrade Linköping med 5-2 senast.

– I ärlighetens namn är det väldigt frustrerande. Man vill ju ha hela ordinarie laget att jobba med, men det är ingen idé att gräma ner sig utan det är bara att försöka hitta lösningar utifrån de förutsättningar som finns, säger Tommy Jonsson.

– Men det ser ut att ljusna lite. Nästa vecka hoppas vi att vi får tillbaka tre spelare, men jag vill inte säga vilka än, tillägger han.

Följ ämnen i artikeln