Skellefteå AIK

Stjärnan rasande - lämnade intervju

Av: 

Samuel Abrahamsson

HOCKEY

Janne Pesonen lämnade C Mores intervju

Janne Pesonen var rasande efter att Per Ledin kört på honom utanför spelet. Experten Sanny lindström var oförstående till hans ilska.

– Jag tycker inte att det är hockey, säger Pesonen till C More.

Det var som vanligt tufft och grinigt när Luleå mötte Skellefteå. Det mesta i matchen kom att handla om när Per Ledin fem minuter in i matchen tryckte till Skellefteås Janne Pesonen så att finländaren ramlade omkull.

Pesonens lagkamrat Martin Lundberg gillade inte tilltaget och sökte upp Ledin och Lundberg drog ner Ledin i ett mindre slagsmål.

Pesonen själv var förbannad efter situationen.

Pesonen förbannad

– Jag har bara en sak att säga: vår försvarare Anton Lindholm gör en ren tackling när han tacklar en spelare i huvudet. Jag fick en smäll mot huvudet i dag – helt utanför spel. Men den killen är fortfarande kvar på isen. Jag tycker inte att det är hockey, säger han.

När C More experten Sanny Lindström sedan skulle ställa en följdfråga till Pesonen så tog han av sig lurarna och lämnade intervjun.

– Jag förstår faktiskt inte varför han är så arg, det där är ju ingenting, säger Lindström.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. | Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Skellefteå AIK

Luleå HF

Per Ledin

Janne Pesonen