Djurgården förlänger med Reideborn

Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYR N
HOCKEY

Djurgården ser ut att ha gjort sitt val.

Adam Reideborn, 25, förlänger med två nya år.

Därmed talar allt mer för att Joacim Eriksson lämnar efter säsongen.

Han har noterats för 93.8 i räddningsprocent på 14 matcher denna säsong. Nu belönas Adam Reideborn – vars nuvarande kontrakt löpte ut i vår – med två nya år i Djurgården.

– Det känns fantastiskt. Hela föreningen känns som att den vill framåt. Jag trivs jättebra här i Stockholm och har haft en bra utveckling, säger Reideborn till Djurgårdens hemsida.

Samtidigt har klubben gjort klart med att framtidsnamn i Panterns Robin Jensen – något som Kvällsposten var först med att berätta.

Därmed ser det ut som att klubben kommer släppa sin andre målvakt, Joacim Eriksson, efter säsongens slut. 27-årige Eriksson har ett optionsår som Djurgården – efter dagens nyhet – inte lär utnyttja för en förlängning.

Även forwarden förlänger

Även Lukas Vejdemo, 21, har förlängt sitt kontrakt med ett år. Forwarden har visat en fin kurva och står hittills noterad för 13 poäng på 25 matcher denna säsong.

– Jag trivs också väldigt bra här med miljön och tryggheten som finns här. Vi har något spännande på gång och spelar en rolig hockey, säger den Montreal-draftade 21-åringen.

Djurgården tar i morgon emot Karlskrona på Hovet, när SHL drar igång igen efter landslagsuppehållet.

Djurgårdarna som hyllats med hissad tröja 00:41