Landslagsspelare återvänder till Redhawks

HOCKEY

Nichlas Hardt klar för Malmö

Foto: Nichlas Hardt spelade i Linköping i år.

Malmö Redhawks har gjort klart med sitt första nyförvärv till nästa säsong. Det är danske landslagsspelaren Nichlas Hardt som återvänder till klubben.

– Jag ser fram emot att få komma tillbaka till klubben, säger Hardt i ett pressmeddelande.

Spelarna: De tar SM-guld

Nichlas Hardt, 27, har de två senaste säsongerna huserat i Linköping och stod den gånga säsongen för 19 poäng. Till nästa säsong står det dock klart att den danske landslagsmannen återvänder till sin forna klubb Malmö Redhawks. Hardt representerade Malmö i tre säsonger, 2008-2011, innan han lämnade för spel i Finland och Jokerit.

– Det är en kille som varit i klubben tidigare och som fansen gillar. Han är en hårt arbetande forward som inte är rädd för att smälla på och även om han nu inte är skåning så känns det väl som att man inte kan komma närmre, säger sportchefen Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

"Har något riktigt bra på gång"

Dansken som fick den pågående säsongen förstörd av skador, och inte gjorde mer än 30 matcher i grundserien, är nöjd över att vara tillbaka i Malmö.

– Känns verkligen jättebra och jag ser fram emot att få komma tillbaka till klubben. Jag tror Redhawks har något riktigt bra på gång och det ska bli kul att få vara en del av detta!

Hardt är Malmös första nyförvärv inför säsongen 2016/2017.

Spelarna: De tar SM-guld

ARTIKELN HANDLAR OM