C More förlänger med hockeyallsvenskan

avErik Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

I måndags gjorde C More klart med SHL till 2024.

Nu meddelar kanalen att man säkrat avtalet även för hockeyallsvenskan till 2021.

– Tillsammans ska vi öka intresset för matcherna och kvalitén på upplevelsen, säger ligans vd Stephan Guiance i ett pressmeddelande.

Foto: TT

Ska du se svensk ishockey de närmaste åren är det C More som gäller. Efter att kanalen säkrade SHL-rättigheterna i måndags meddelade de i dag att man även köpt rättigheterna för hockeyallsvenskan. Avtalet sträcker sig till 2021 och innebär att alla hockeyallsvenska matcher kommer att sändas på C Mores streamingtjänst och att några utvalda matcher i veckan dessutom sänds linjärt.

– Hockeyallsvenskan är en liga som engagerar och vi vill ta till vara på det momentum vi nu har med flera klassiska klubbar som slåss om framgångar. C Mores ambitiösa och heltäckande satsning på svensk hockey passar oss perfekt och tillsammans ska vi öka intresset för matcherna och kvalitén på upplevelsen, säger ligans vd, Stephan Guiance.

”Drömmarnas liga”

C More, som i veckan har fått försvara en kraftig prishöjning på enstaka matcher, är nöjda med det långa avtalet.

– Hockeyallsvenskan är verkligen drömmarnas liga och vi kommer att ha en väldigt levande och närgången bevakning av ligan, säger sportchef Erik Westberg i pressmeddelandet.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

C More

Ishockey