Hockeyallsvenskan

”Ska bli kul att få pissa dem i ansiktet”

Av: 

Emil K Lagnelius

HOCKEY

Anton Gustafsson vill ta revansch på tvivlarna

Anton Gustafsson, 22.

Anton Gustafsson, 22.

Foto: AP

Asplövens nyförvärv Anton Gustafsson, 22, vill tysta de som kritiserat honom.

– Jag har många som jag vill knäppa på fingrarna. Det ska bli kul att få pissa dem i ansiktet, säger Gustafsson till NSD.

Som son till förre NHL-proffset och svenska förbundskaptenen Bengt-Åke Gustafsson har Anton Gustafsson burit stora förväntningar på sina axlar från den dag han knöt skridskorna.

För fyra år sedan fick han testa på elitseriespel med Frölunda och draftades av Bengt-Åkes förra lag Washington Capitals.

”Mycket att bevisa”

Men därefter stagnerade karriären, till stor del på grund av skadebekymmer. Han lånades ut till allsvenska Bofors, hamnade sedan i Borås, och har de två senaste säsongerna spelat med Langnau i schweiziska ligan.

I går presenterades han som allsvenska nykomlingen Asplövens nyförvärv – och vill bevisa vad han kan för alla som har tvivlat.

– Jag har mycket att bevisa. Jag har så mycket inom mig, som bara ska ut på något vänster. Jag har många som jag vill knäppa på fingrarna, säger han till NSD.

– Jag vet att det är många som funderar och ställer sig frågor. Men det ska bli kul att få pissa dem i ansiktet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. | Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Hockeyallsvenskan