Skiljer sig: ”Helvetet är äntligen över”

1 av 3 | Foto: TT
HOCKEY

En känslig skilsmässa har fördröjt kontraktsförlängningen.

Nu är processen klar men det är framför allt Aleksandr Radulovs ex-fru som jublar.

”Äntligen är helvetet över”, skriver OS-gymnasten Daria Radulova på Instagram.

Radulov är en av Rysslands största hockeystjärnor och äktenskapet med OS-gymnasten Daria Radulova (Dmitrijeva), 23, har varit uppmärksammat i hemlandet.

Men efter 54 poäng på 76 matcher i Montreal Canadiens den gångna säsongen har oron spridit sig bland NHL-klubbens fans eftersom Radulov, 30, ännu inte förlängt sitt kontrakt.

Åkte hem snabbt

Nu kommer förklaringen.

Enligt den ryska sajten Sport Ekspress trivdes inte frun i Kanada, packade väskorna efter bara några veckor och till slut hamnade paret i en känslig skilsmässa.

Då ville inte den ryske hockeystjärnan skriva på något nytt kontrakt innan separationen färdigställts eftersom inte Daria skulle kunna kräva honom på mer pengar.

Tog bort inlägget

Nu har skilsmässan gått igenom, enligt den ryska sajten, och Daria – som tagit OS-silver i London 2012 och fyra VM-guld i rytmisk gymnastik – tar farväl av hockeystjärnan med minst sagt hårda ord om processen.

”Vänner, det var allt. Ett halvår har gått och det här helvetet är äntligen över”, skriver Daria på Instagram och tog senare bort inlägget, däremot inte innan ryska sajter hann se det.

Aleksandr Radulov har totalt gjort 230 NHL-matcher, spelat fem VM och två OS för Ryssland.

ARTIKELN HANDLAR OM

NHL

Gymnastik