Modos hopp – comeback i jul

Reporter: Ha Ab

Publicerad:
Uppdaterad:

Forsberg tränar igen: Vore en trevlig julklapp

Två träningar med a-laget och en välgörenhetsmatch.

Sedan hoppas Modo på ett positivt besked från Peter Forsberg, 37.

– Det vore en trevlig julklapp om han bestämmer sig för att spela, säger vd Anders Trollsås.

på is igen Här tränar Peter Forsberg med Modo. Klubben väntar sig ”något typ av besked” från Foppa under den kommande veckan.
Foto: Foto: MODO TV
på is igen Här tränar Peter Forsberg med Modo. Klubben väntar sig ”något typ av besked” från Foppa under den kommande veckan.

Den 10 november spelade Peter Forsberg en uppvisningsmatch för att hedra Sven Tumba.

– Jag ska göra ett sista, sista, sista försök. Jag ska kämpa på några veckor och så får vi se, sa Forsberg då till Sportbladet.

Efter det har Forsberg tränat med Modos juniorer. Men i går tränade han med a-laget, något han kommer att göra även i dag.

Match i Kramfors

På måndag väntar en välgörenhetsmatch i Kramfors med bland andra de förra lagkamraterna Magnus Wernblom och Andreas Salomonsson.

Enligt Sportbladets uppgifter finns planer på att Forsberg ska göra comeback på annandagen när Modo möter AIK i Örnsköldsvik.

Och att döma av de tv-bilder som ligger ute på Modos hemsida höll superstjärnan definitivt inte igen när laget spelade två mot två på liten yta.

Enligt Sportbladets uppgifter ska de två träningarna med Modo vara ett slutgiltigt test om det är värt att satsa på ännu en comeback.

”Kan inte vänta”

Modo räknar med ”något typ av besked” till veckan.

– Ja, någon gång i de trakterna låter rimligt. Vi kan inte vänta hur lång tid som helst. Det vore en trevlig julklapp om han bestämmer sig för att spela med oss. Men vi räknar inte med något över huvud taget, säger Anders Trollås.

I torsdags blev det klart att Markus Näslund blir general manager för Modo. Och Näslund har redan hunnit prata med Forsberg.

– Ja, det stämmer. Jag hörde att det var Peter som ringde till Markus och i första hand tror jag han gratulerade Markus till utnämningen, säger Trollsås.

Två dagar efter att Näslund utsetts till general manager tränar Forsberg på is. En tillfällighet?

– Haha. Klart det ser ut som en tanke, men vad jag vet finns det ingen självklar koppling, säger Trollsås.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN