Michael Campese presenterad som ny klubbdirektör i Brynäs

Foto: BRYNÄS IF
HOCKEY

Brynäs har presenterat Michael Campese som ny klubbdirektör.

Han kommer närmast från Västerås SK där han jobbat för både fotbolls- och bandysektionen.

– Jag är en driven, engagerad ledare och entreprenör, säger Michael Campese.

I höstas stod det klart att Brynäs klubbdirektör Johan Stark skulle lämna sin tjänst för att bli generalsekreterare för Svenska basketbollförbundet. Nu är hans efterträdare klar. Den 7 maj tillträder 44-årige Michael Campese tjänsten.

Han är född i Västerås men är delvis uppvuxen i Sandviken där han blev brynäsare.

– Jag ser verkligen fram mot mitt nya uppdrag. Brynäs IF är ett fantastiskt varumärke, föreningen har en intressant historia med fin tradition. Tillsammans med den engagerade personalen som finns ska det bli mycket roligt att arbeta vidare och utveckla föreningen och verksamheten, säger Michael Campese i ett pressmeddelande från Brynäs.

”Väldigt nöjda med rekryteringen”

Campese har sedan 2007 jobbat för Västerås SK, dels som klubbchef för föreningens bandysektion men även som klubbchef och marknadschef för fotbollssektionen.

– Vi från styrelsen i Brynäs IF är väldigt nöjda med rekryteringen. Med Michael får vi en klubbdirektör med starkt ledarskap och ett affärssinne som på ett engagerat sätt kan driva föreningens utveckling tillsammans med personalen, säger Jürgen Lorenz, styrelseordförande i Brynäs IF.

Tio tröjnummer som hedrats av Brynäs 01:23
ARTIKELN HANDLAR OM