Janos Hari lämnar Leksand

”Det har varit väldigt dålig kommunikation”

avEmelie Fredriksson

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Bildbyrån
Janos Hari och Fredrik Lindgren (infälld).

Leksands nyförvärv Fredrik Lindgren fick tröjnummer 16.

Janos Hari som haft numret de senaste åren fick det som en första hint om framtiden.

– Det har varit väldigt dålig kommunikation från klubben efter säsongen faktiskt, säger ungraren till DT.

Leksand åkte ur SHL efter en kvalrysare mot Dala-rivalen Mora och truppbygget för den allsvenska säsongen som väntar har inletts.

För ungraren Janos Hari blev nyförvärvet Fredrik Lindgren en första fingervisning om hur klubben såg på hans framtid i klubben. Lindgren fick nämligen samma tröjnummer 16 som Hari haft de två senaste säsongerna.

– Vad ska man säga? Det är som det är. Ska jag vara ärlig så hade jag ändå inte tänkt vara kvar heller. Man måste gå vidare ibland. Men det har varit väldigt dålig kommunikation från klubben efter säsongen faktiskt, säger Hari till dt.se.

”Blev massa viskanden”

Han har, som flera andra, inte fått ett individuellt möte efter säsongen och tycker att kommunikationen efter degraderingen kunde varit bättre.

– Det kändes efter sista matchen mot Mora att de bara pratade med vissa och vissa inte alls. Det blev bara en massa viskanden om här och vart istället för att prata med alla, säger 24-åringen.

Janos Hari gick efter artikeln i dt.se ut på Twitter och tackade för åren i klubben.

Tack för 2 fina år alla lagkamrater, fans och tränare. Tror och hoppas att Leksand är tillbaka där dom hör hemma snabbt som möjligt!

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM