”Det är väl inte så konstigt”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-03-08

Säsongen flopp – Hans Huczkowski.

En titel som han inte protesterar mot.

–?Det är väl inte så konstigt med tanke på Luleås situation, säger Luleås sportchef.

Följ ämnen

I mars 2007 blev Hans Huczkowski sportchef för Luleå. Han gick från en tjänst på marknadsavdelningen till hetluften som sportchef. Det började med Obol-härvan, fortsatte med Mikael Renbergs avsked från Luleå för att senare innehålla en host-attack från klubbdirektören Hans Chrunak som slutade med Chrunaks avgång. Lägg därtill att Luleå haft den sämsta sportsliga säsongen på många år.

Kaos i Luleå

Det har varit kaos i Luleå hela säsongen. Och mitt i tyfonen har Huczkowski stått och fått kritik från alla möjliga håll.

– Väldigt mycket har hänt under det här året, det håller jag med om, säger Hans Huczkowski.

Han blir inte alltid för ledsen över att toppa Sportbladets mindre smickrande lista.

– Jaha, det är väl inte så konstigt i det här läget. Vi har inte legat så bra till i serien och då får man röster emot sig, säger Hans Huczkowski.

Hans Huczkowski vet inte om han ska fortsätta som sportchef. Efter säsongen ska organisationen analyseras och det kan bli att Hans Huczkowski inte fortsätter som sportchef. Säsongen har varit arbetsam för Huczkowski.

I dag spelar Luleå en ödesmatch mot Timrå. Seger där samtidigt som Linköping gör sin plikt i Cloetta Center innebär att Luleå slipper kvalserien.

Följ ämnen i artikeln