Inte kul att vara djurgårdare nu

HOCKEY

”Årets viktigaste match” är en klyscha som använts ofta av ledare och spelare inom ishockeyn? Men idag var det verkligen tid att ta fram den när Frölunda mötte Djurgården. Frölunda tog vara på tillfället och körde över ett sargat Dif.

Inte så kul att vara Djurgårdare nu: Under strecket och ingen ishall att träna i under december.

Dif är på väg mot kvalserie med stormsteg. (Nu kanske SHL vill ha 14 lag i elitserien)

Frölunda har börjat marschen på allvar mot slutspel, kul för Bäckman efter all skit han fått sen han tog över.

Bäckman har fått fart på förstafemman.

Kvällens säkraste match att tippa på förhand var att Modo skulle besegra ett Timrå med nio ordinarie spelare på skadelistan. Nu blev det en total utskåpning, Kul att se Modos Micke ”duracell 1 ” Pettersson och Oscar ”duracell 2 ” Steen också börjar hitta målet, det är dom värda efter allt slit dom gör.

Johan Åkerman har blivit utdömd genom åren att han inte duger till i elitserien men visar med besked att alla experter har haft fel, i mitt tycke är han Sveriges bästa powerplayspelare. Kanske dags att ge honom chansen att visa om han duger till i Rosno cup.

Att FBK skulle ta sig i kragen låg i luften då dom sällan gör två skitmatcher i rad. Peter Nordström visade att han är en vinnare med två mål.

Malmö är i botten för att stanna , då dom inte kunde slå ett formsvagt Brynäs. Starkt av Sperrle att komma tillbaka efter sitt bottennapp mot Luleå.